Image
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding | Alphen a/d Rijn en omstreken
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
40427
post-template-default,single,single-post,postid-40427,single-format-gallery,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Fotoshoot website

  • begrafenis alphen aan den rijn
  • Begrafenisondernemer Alphen aan den Rijn

Fotoshoot website

Afgelopen week ben ik naar de Oosterbegraafplaats geweest om foto’s te maken voor mijn website. Jean Paul Witteman is hobbyfotograaf, maar wat kan hij het! Zelf moest ik erg wennen aan de camera. Ik houd niet van foto’s van mijzelf. Ik moet bekennen, het is hoe en door wie ze worden gemaakt. Ook de omgeving hielp mee. Ik kom hier, hoe gek het ook klinkt, tot rust.

Regelmatig koop ik nieuwe bloemen voor ze. Ik vind het belangrijk dat hun 'tuintje' er verzorgd uit ziet.

Al op jonge leeftijd is mijn moeder overleden en zeven jaar geleden overleed mijn vader. Ze zitten nog heel diep in mijn hart. Iedere dag denk ik nog aan ze en ik ben blij dat er een mooi plekje voor hen is waar ik, samen met mijn hond ‘Bojo’, wekelijks even kom. Bojo weet ondertussen waar mijn ouders liggen en gaat erop af zodra hij de woorden ‘opa en oma’ hoort. Regelmatig koop ik nieuwe bloemen voor ze. Ik vind het belangrijk dat hun ’tuintje’ er verzorgd uitziet.

Sarah Jongejan
info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!