Image
Pasen Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding Alphen aan den Rijn
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43216
post-template-default,single,single-post,postid-43216,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Pasen

Pasen

Vandaag zijn mijn dochter en haar vriend op bezoek. Een ontbijtje met croissantjes, een paasstol, verse jus d’orange en natuurlijk kan een eitje niet ontbreken. Een weekend met de mensen om mij heen die ik liefheb, daar gaat Pasen voor mij om. Ik geniet ook elke dag van de kleine dingen om mij heen. Het weer zit dan even niet mee dit weekend, maar wat word ik toch vrolijk van de lammetjes, de krokussen en van de week was de bloesem op zijn mooist. Prachtig om te zien, nieuw leven. Net als de kinderen die paaseieren zoeken en trots naar papa of mama lopen wanneer ze er een hebben gevonden.

Traditiegetrouw kijk ik ook ieder jaar naar The Passion. Pasen: een bijbels verhaal die ik vroeger mee kreeg vanuit mijn opvoeding: bij ons thuis, in de kerk en op school. Een verhaal die ze nu weten te vertalen naar de tegenwoordige tijd. Lekker eten met familie/vrienden is  heel gezellig, maar weten waarom we Pasen vieren vind ik ook belangrijk. Op zon- en feestdagen mocht ik ook nooit werken van mijn ouders. Met dit werk is dat onmogelijk. Mocht u mij nodig hebben vandaag, dan ben ik telefonisch bereikbaar. U kunt mij bereiken op 06-22675426 of op 0172-601156.


Ik wens iedereen een heel goede en gezellige tweede paasdag.

Sarah Jongejan
info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!