Image
Begrafenisondernemer Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
42907
page-template-default,page,page-id-42907,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Begrafenisondernemer Alphen aan den Rijn

Sarah Jongejan Begrafenisondernemer Alphen aan den Rijn en omstreken

Als begrafenisondernemer in Alphen aan den Rijn en omstreken ben ik verantwoordelijk voor het hele uitvaartproces van een overledene. Dit begint al bij de verzorging van de overledene. De laatste zorg kan gedaan worden door familieleden, maar het is ook mogelijk dat zij dit laten doen door Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding, een begrafenisondernemer uit Alphen aan den Rijn. Wanneer de overledene is verzorgd, zal deze persoon worden opgebaard tot de dag van de uitvaart. Ook dit is een onderdeel waar ik als begrafenisondernemer mij vaak over ontferm.

Wat regel ik als begrafenisondernemer in Alphen aan den Rijn en omstreken

Het regelen en in goede banen leiden van de uitvaart valt binnen mijn werkzaamheden als begrafenisondernemer in Alphen aan den Rijn. Voordat er wordt begonnen met het regelen van de uitvaart, wordt uiteraard eerst een gesprek gepland met de nabestaanden en mij. Zij kunnen dan aangeven wat hun wensen zijn zodat ik deze in acht kan nemen. Vervolgens kan de begrafenisondernemer beginnen met de invulling van de uitvaart.  Bekijk hier verschillende impressies.

Wat dat precies inhoudt? Denk bijvoorbeeld aan praktische zaken als het opstellen en maken van de rouwkaart, het regelen van rouwvervoer, een locatie voor de afscheidsdienst, muziek die afgespeeld gaat worden, de indeling van de afscheidsplechtigheid, het plaatsen van een rouwadvertentie. Contact onderhouden met het personeel van het crematorium, begraafplaatsbeheerder en de steenhouwer. Tijdens de uitvaart zelf ben ik als  begrafenisondernemer het aanspreekpunt voor de aanwezigen en ook voor het personeel dat betrokken is bij de uitvaart (denk bijvoorbeeld aan de kistdragers of de chauffeur van de rouwauto).

Vaardigheden als begrafenisondernemer in Alphen aan den Rijn en omstreken

Als begrafenisondernemer in Alphen aan den Rijn en omstreken vind ik het van belang om organisatorisch erg sterk te zijn. Ik houd mij bezig met veel verschillende werkzaamheden en moet daarin altijd het overzicht behouden. Ik zet een stap opzij wanneer ik dat aanvoel. Ik kom met idee├źn wanneer de familie hierom vraagt of wanneer ik merk dat de nabestaanden dit nodig hebben. Meedenken over de invulling van de uitvaart en handvaten bieden is waar het in dit vak om draait. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust en een luisterend oor. Hiervoor moet je communicatief vaardig zijn, omdat je met veel verschillende mensen te maken krijgt. Dankzij mijn 13 jaar ervaring als begrafenisondernemer in Alphen aan den Rijn en omstreken kan ik vragen beantwoorden en onzekerheden wegnemen. Geen haast is geboden. Stap voor stap geven we samen invulling aan de uitvaart. Tot slot is het van belang om empathisch te zijn, maar ook afstand te kunnen bewaren wanneer je wordt geconfronteerd met een overlijden. Bel mij na een overlijden op het telefoonnummer 06-22675426. Ook voor vragen en advies kunt u bellen of mailen (info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl).

Of neem contact op via de website!


Begrafenisondernemer Alphen aan den Rijn
error: Content is protected !!