Image
Budget crematie - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43410
page-template-default,page,page-id-43410,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Budget crematie

Kosten budget crematie

Wat een crematie kost is afhankelijk van de afscheidswensen. U moet rekening houden met basiskosten zoals de laatste verzorging van de overledene, het opbaren, rouwvervoer, de kosten van het crematorium en uiteraard rekent Sarah Jongejan ook haar eigen tarief. De kosten van een crematie kunnen erg uiteenlopen, maar het gemiddelde ligt tussen de € 5.000,- en de € 8.000,- euro. Het is belangrijk dat u goed verzekerd bent, zodat uw nabestaanden geen zorg hebben om het budget van de crematie. Meer informatie over een goede uitvaartverzekering vindt u op deze pagina of bereken hier uw Ardanta uitvaartverzekering.

Persoonlijk en met aandacht

Uitstrooien of een urnentuin? Een rietenkist of was de wens om afscheid te nemen in Amerikaanse stijl? Er is ontzettend veel mogelijk in de uitvaartbranche, maar alles heeft ook een prijskaartje, zoals u begrijpt. Wanneer iets niet kan vanwege het budget, dan zorgt Sarah Jongejan dat het alsnog een persoonlijke crematie wordt met een verzorgde afscheidsdienst, zoals de overledene en/of de nabestaanden het had(den) gewild.


Wanneer iets niet kan vanwege het budget, dan zorgt Sarah Jongejan dat het alsnog een persoonlijke crematie wordt.Opbaring overledene

Tot het moment van de uitvaart zijn meerdere opties mogelijk voor de opbaring van uw dierbare. Zo kon de wens van de overledene zijn dat hij of zij in deze periode in de eigen woning bleef na zijn of haar overlijden. Voor niet iedereen is dit wenselijk. Nabestaanden kunnen ook afscheid nemen in een uitvaartcentrum. De overledene komt dan in een familiekamer te liggen. Deze familiekamer is vaak ‘huiselijk’ ingericht. Hiervan krijgen de nabestaanden meestal een sleutel mee, zodat zij elk moment langs kunnen komen.

Tarieven budget crematie verschillend

Na het afscheid en het verlaten van de aula is het moment daar om na te praten over de overledene, om elkaar te troosten en herinneringen op te halen. Dit gebeurt direct na afloop van de afscheidsplechtigheid in de koffiekamer. Elk crematorium hanteert hiervoor eigen tarieven, waardoor de kosten per crematorium verschillen en uiteenlopen. Vooraf bespreekt Sarah de tijd die de familie denkt nodig te hebben hiervoor, zodat zij dit aangeeft bij de desbetreffende locatie. Zij kan ook een inschatting aan de nabestaanden geven naar aanleiding van bijvoorbeeld hoeveel mensen er naar het afscheid komen. Een aantal crematoria houdt zich strikt aan de tijd die Sarah met u heeft besproken. Zodra deze wordt overschreden, komen er extra kosten in rekening.

Betaalbare uitvaart

Beslissingen nemen kunnen lastig voor u zijn wanneer uw dierbare is overleden en wellicht wilt uw broer of zus het een en u het ander. Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding draagt ideeën aan om eventuele twijfels, onzekerheden en verschillende meningen samen te voegen en soms ook om knopen door te hakken. Hierdoor kunt u zonder zorgen en in alle rust afscheid nemen. Het is allesbehalve de bedoeling dat u, naast verdriet, ook stress ervaart in deze periode. Of budget bij een crematie nu wel of geen rol speelt binnen de familie: de uitvaart moet passen bij hoe de overledene was en hoe diegene in het leven stond. Samen met u zorgt Sarah Jongejan voor een persoonlijk en waardig afscheid.

Wilt u afscheidswensen doornemen en/of bespreken met Sarah Jongejan? Neem vrijblijvend contact met haar op of download het document ‘Mijn afscheidswensen’. Deze kunt u (digitaal) invullen en naar Sarah mailen of per post verzenden. Haar adresgegevens vindt u op haar contactenpagina. Dan neemt zij vervolgens contact met u op.


error: Content is protected !!