Image
Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43071
page-template-default,page,page-id-43071,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn

Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn

Nico Soek en Mariette Soek hebben de naam, het telefoonnummer en het klantenbestand overgekocht van Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn. Op 31 maart 2020 werd het faillissement uitgesproken van de vorige eigenaren. Met de naam Arum staan de twee huidige eigenaren en tevens echtgenoten al langer bekend in Leiden en omgeving. De twee uitvaartbegeleiders zijn gevestigd in Leiderdorp. Nu ze eigenaar zijn van Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn concurreren ze zich met andere grote namen in deze regio, waaronder Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding en Ammoniet.

Wilsbeschikking

De eerste week hebben de nieuwe eigenaren van Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn bij haar ‘klanten’ een brief door de bus gedaan waarin stond dat als mensen een wilsbeschikking hadden op laten stellen door Kamsteeg en Kramer, dat ze genoodzaakt waren om de uitvaart te laten verzorgen door het overgenomen bedrijf van Nico en Mariette. Sarah Jongejan hoorde verhalen dat mensen erg schrokken van de brief. Ze wisten niet waar ze aan toe waren. Ze willen/wilden Sarah als uitvaartbegeleider. Sarah heeft mensen telefonisch te woord gestaan die totaal in paniek waren en is op bezoek geweest bij de mensen die hierom vroegen – om ze gerust te stellen en antwoord te geven op hun vragen. Het is erg wat de twee hebben bewerkstelligd. “Zij hebben, naar mijn inziens, het huidige klantenbestand in een paar dagen tijd beschadigd. Dit hadden ze niet moeten doen”.

Klantenbestand Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn

Sarah onthoudt bij wie ze een bakje koffie heeft gedaan voor het bespreken en het uitvoeren van de laatste uitvaartwensen. Ze weet precies van wie ze de vader/moeder/oom/tante/broer/zus/neef/nicht/etc. heeft geregeld. Daarnaast heeft ze het oude nummer behouden dat ze had van Kamsteeg en Kramer. ‘Oude bekende’ bellen haar nog steeds op om nog eens langs te komen voor een praatje of omdat degene nu zelf heel erg achteruit gaat. Ze komt langs wanneer ze gewenst en nodig is. Hierdoor is ze 24/7 telefonisch bereikbaar. Helaas zijn Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn in het bezit van het klantenbestand en adverteren overal waar ze maar kunnen. En dat is hun goed recht. Mensen zullen, onder andere door die brief die ze hebben ontvangen, toch overgaan naar deze concurrent. Ik houd het bij mijn manier van werken. Ik hoop dat de mensen de juiste keuze maken als het gaat om het regelen en het verzorgen van de uitvaart.

Concurrentie Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn

Niet alleen Arum is een concurrent van Sarah Jongejan. In Alphen zijn er tal van uitvaartbedrijven. Maar Sarah gaat graag de uitdaging aan. Een voordeel van haar is dat ze niet groot wil worden zoals Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn die meerdere locaties in bezit wil hebben. “Ik vind het in mijn eentje prima, ik hoef niet groot te worden, dat wil ik niet eens”. Zo gaf ze eerder aan in een eerder interview in het Alphens Nieuwsblad: “Een mooie, kleinschalige en eerlijke onderneming waarin de afscheidswensen van de overledenen en de nabestaanden altijd centraal zullen staan. Het gaat om hen en niet om mij.”

Moeder en dochter bedrijf?

Dat haar dochter zo nu en dan helpt met haar sociale media kanalen en het bouwen van de website, vindt Sarah alleen maar mooi. Haar dochter doet dit voor niets. Ze wil dat haar moeders bedrijf goed loopt. “Ook ik leer hier steeds meer uit. Zo weet ik nu hoe ik een SEO-tekst opmaak. En ik kom ik na wat testen erachter wat de doelgroep wil op de Facebook en Instagram. Er valt nog heel veel te winnen. We zijn nog maar net begonnen. Je moet het ook de tijd geven om het allemaal voor elkaar te krijgen”, aldus dochter Nadine.

Kamsteeg uitvaart Alphen aan den Rijn is concurrent
error: Content is protected !!