Image
Uitvaartonderneming Alphen aan den Rijn
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43353
page-template-default,page,page-id-43353,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Uitvaartonderneming Alphen aan den Rijn

Voor uitvaartonderneming Alphen aan den Rijn kunt u terecht bij Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Drie jaar geleden is ze voor zichzelf begonnen en daarvoor werkte ze meer dan 12 jaar voor Kramer Uitvaartzorg. In deze drie jaar heeft ze behoorlijk aan de weg getimmerd en kan ze zeggen dat het goed met haar en met het bedrijf gaat, hoewel onzekerheid altijd om de hoek komt kijken.

Uitvaarten Alphen aan den Rijn

Concurrentie uitvaartonderneming Alphen aan den Rijn

Vaak krijgt Sarah te horen: ‘Er gaan altijd wel mensen dood’ of ‘Iemand zijn dood is iemand zijn brood’. In coronatijd vroegen mensen in de omgeving ook: ‘Je doet nu wel goede zaken zeker?’ Het is niet zo zwart-wit als mensen denken en zeggen. De concurrentie in Alphen aan den Rijn en in de omgeving is groot. Zo zijn er alleen al in de gemeente Alphen aan den Rijn zo’n 12 uitvaartondernemers en het aantal groeit de laatste jaren.

Extra werkzaamheden uitvaartonderneming Alphen aan den Rijn

Het is als uitvaartondernemer lastig om hier tussen te komen en vooral om te blijven staan. Dat weet ze als geen ander. Blijven investeren in advertenties, berichten op sociale media plaatsen en de website continu bijhouden zijn extra werkzaamheden die om de hoek komen kijken. Haar dochter schrijft in haar vrije tijd SEO- teksten en de blogberichten voor de website, maakt de foto’s voor de advertenties en plaatst de advertenties met de toestemming van haar moeder op sociale media. Haar dochter doet dit uit liefde en alleen wanneer ze hier tijd voor heeft, want met een full-time baan ernaast als content- en designspecialist bij Buro N11 is het anders best veel.

Moeder dochteronderneming

Het liefst wil Sarah dat haar dochter bij haar in het bedrijf komt werken. Haar dochter beaamt dit: ‘Het zou prachtig zijn als we een moeder dochteronderneming worden, maar eerst moet ik ervaring opdoen bij het bedrijf waar ik nu werk, gaat mijn moeder eerst nog even door om uiteindelijk mij in dienst te kunnen nemen en heb ik nog heel wat te leren op het gebied van uitvaartbegeleiding. Al weet ik best een hoop, de praktijk is toch heel anders dan wat ik nu meekrijg van mijn moeder.’

Sarah Jongejan is een zelfstandige ondernemer, kent het vak en heeft een persoonlijke benadering. Zo krijgen nabestaanden Sarah zelf aan de telefoon, bespreekt en verzorgt ze de uitvaart van A tot Z, komt ze langs wanneer dat nodig is en staat haar telefoon 24/7 uur aan. Dat is wellicht wat haar uniek binnen uitvaarten Alphen aan den Rijn.

error: Content is protected !!