Image
Uitvaartverzorging Nieuwkoop - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43917
page-template-default,page,page-id-43917,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Uitvaartverzorging Nieuwkoop

Sinds vorig jaar juli woont Sarah Jongejan in Zevenhoven, gemeente Nieuwkoop. Ze is dankbaar om de begrafenis of de crematie te mogen begeleiden. Sarah Jongejan uitvaartverzorging Nieuwkoop geeft en heeft oprechte aandacht, tijd, geeft advies en staat u bij in een vaak emotionele en heftige periode. Stap voor stap bespreekt Sarah de uitvaart. Samen met de nabestaanden draagt ze zorg voor een uitvaart die volgens de wensen van de overledene en die van de nabestaanden verloopt. Sarah Jongejan is er voor, tijdens en na de uitvaart.


Vele mogelijkheden Uitvaartverzorging Nieuwkoop

Gemeente Nieuwkoop heeft dertien verschillende dorpen binnen de gemeente. Elk dorp heeft zijn eigen kerken en opbaarmogelijkheden. Uitvaartverzorging Nieuwkoop door Sarah Jongejan zorgt voor een mooie en verzorgde opbaring. Dit kan uiteraard thuis maar ook in een uitvaartcentrum of op een andere locatie.Vaak is er een zaal te huur voor de afscheidsplechtigheid en de condoleance. Sarah Jongejan denkt mee met de nabestaanden over een passende locatie voor zowel de afscheidsplechtigheid als de condoleance.


Begrafenis of crematie uitvaartverzorging Nieuwkoop

Er zijn vier gemeentelijke begraafplaatsen binnen de gemeente Nieuwkoop met een daarbij gelegen Katholieke of Protestantse kerk. Nieuwkoop, Nieuwveen, Ter Aar en Zevenhoven. Als er gekozen wordt voor een christelijk afscheid, dan wordt de dienst meestal in de kerk gehouden. Na de dienst vindt de begrafenis plaats op de naast de kerk gelegen  begraafplaats. Op deze begraafplaatsen is de mogelijkheid  voor een algemeen graf of een particulier graf.

Ook is het mogelijk om op deze begraafplaatsen een urn te plaatsen in de urnennis of in een urnengraf. De mogelijkheid is ook om, voor het definitieve afscheid na de kerkdienst, naar het crematorium te gaan. Al of niet in besloten kring. Uitvaartverzorging Nieuwkoop kan u hierbij adviseren over de mogelijkheden. De gemeente Nieuwkoop heeft geen crematorium.

Voor een afscheid met een crematie zal uitgeweken moeten worden naar een andere gemeente. Het crematorium in Alphen aan den Rijn of het crematorium in Uithoorn zijn de dichtstbijzijnde. Ook in deze keus staan de afscheidswensen van de overledene en die van de nabestaanden voorop. Sarah Jongejan draagt hier zorg voor.


Nazorg

Na de begrafenis of crematie bij Uitvaartverzorging Nieuwkoop komt er nog veel op u af. Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding helpt u hierbij. Het regelen van de polis afwerking,  eventueel het verzorgen van een dankbetuiging, het bepreken van het ophalen van de asbus en de verdere wensen betreffende de asbestemming of het adviseren en uitzoeken van een grafmonument, een urn of urnentuintje. Sarah Jongejan Uitvaartverzorging Nieuwkoop is er zeker ook als u na de uitvaart een luisterend oor nodig heeft.

Wilt u vrijblijvend en een persoonlijk gesprek om uw uitvaartwensen te bespreken, neem gerust contact met Sarah op.


error: Content is protected !!