Image
Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43045
page-template-default,page,page-id-43045,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn

Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn van Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding begeleidt uw persoonlijke uitvaart. Ze komt bij u thuis om de uitvaartwensen te bespreken. Ook is het mogelijk om bij haar woning een afspraak te maken, wanneer u vragen hebt of wanneer u hier behoefte aan heeft. 24/7 is zij bereikbaar op haar telefoon. Per mail reageert ze zo spoedig mogelijk.

Netwerk Alphen aan den Rijn en omgeving

Sarah is opgegroeid in Alphen aan den Rijn en heeft hier jarenlang gewoond en gewerkt als uitvaartbegeleider bij Kramer Uitvaartzorg. Het is dan ook niet zo gek dat ze de wereld en de mensen van de uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn heel goed kent. Haar netwerk bestaat voornamelijk uit Alphenaren.

Waarom Sarah Jongejan Uitvaartverzorging Alphen aan den Rijn?

Aandacht en tijd staan voorop. Ze is een eenpitter en is bij elke uitvaart betrokken. Ze leert families kennen in de tijd dat ze vaker over de vloer komt om de laatste wensen te bespreken. Hierdoor kan ze inspelen op de vragen die u heeft en of uw naasten hebben. Om een voorbeeld te geven hoe toegewijd ze is: Sarah wordt vaak op straat aangesproken door families waarvan ze de uitvaart van een familielid heeft verzorgd. Een bekend gezicht dus in de wereld van uitvaart in Alphen aan den Rijn. Ook bracht ze regelmatig, voordat COVID-19 haar intrede deed, een bezoek aan de lokale horecagelegenheden. Zo maakt ze graag een praatje met de medewerkers van Wet ’n Wild of BIJ Hen en the Lodge van S2X.

Lokale dienstverlening

Een aantal van deze bovenstaande locaties zijn ook zeer geschikt voor een condoleance. Voordat de condoleance plaats vindt, wordt er met Sarah vooraf onder andere besproken wat uw wensen zijn op het gebied van muziek, catering, indeling van de ruimte, etc. Zo wordt het voor u een persoonlijk en betrokken afscheid. Het werk bij een uitvaartverzorging in Alphen aan den Rijn neemt Sarah uit uw handen.

uitvaartverzorging alphen aan den rijn impressie
error: Content is protected !!