Image
Na overlijden - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
167
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-167,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Mijn dienstverlening

Na overlijden

Geen haast

Na het overlijden van een naaste is er géén haast geboden. Het in alle rust delen van dat moment met de directe naasten en kan van grote waarde zijn. Er is doorgaans voldoende tijd om op uw eigen manier tot dat eerste besef te komen.  Er is gelegenheid om familie, kennissen of andere betrokkenen te bellen.

Huisarts

Als u zo ver bent, belt u de huisarts of dienstdoende arts die de dood vaststelt en de verklaring van overlijden opmaakt.

Eerste  contactmoment

Nadat de arts is geweest, kunt u contact met mij opnemen. Bij het eerste telefonisch contact met mij, maken wij een afspraak voor de eerste ontmoeting om de uitvaartwensen te bespreken met elkaar.

Kennismaking

Niet alles hoeft direct de eerste dag al geregeld te worden. Stap voor stap geven we invulling en vorm aan het afscheid. Bij de eerste ontmoeting bespreken we de uitvaartwensen met elkaar, zoals de plaats van opbaring, de uitvaartkist, het rouwvervoer en de rouwkaart. Zodra dit duidelijk is kan ik een helder kostenoverzicht maken. Hier kunnen altijd aanpassingen in aangebracht worden.

Na de uitvaart

Een afscheidsweek is een intense beleving en daarna breekt een moeilijke tijd aan. Daarom kom ik nog een keer bij u langs om te kijken hoe het gaat en of ik nog iets kan betekenen. Het bespreken van een bedankkaartje, gedenkmonument en as-sierraden is dan ook mogelijk.

error: Content is protected !!