Image
Locaties dienstverlening - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
44003
page-template-default,page,page-id-44003,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Locaties dienstverlening

Met respect, empathie, een luisterend oor en persoonlijke aandacht zorgt Sarah Jongejan voor dat u afscheid kunt nemen op een manier die recht doet aan de persoonlijkheid van uw dierbare. Sarah Jongejan staat voor u klaar om u tijdens deze moeilijke periode te ondersteunen en te begeleiden.  

Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding is gevestigd in Alphen aan den Rijn en Zevenhoven en biedt haar diensten aan in deze regio en de omliggende gebieden. Haar werkgebied omvat onder andere Nieuwkoop, Nieuwveen, Noorden, Ter Aar, Langeraar en Boskoop. Door de centrale locaties is Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding goed bereikbaar en kan snel bij u zijn als u dat wenst om u te helpen bij het regelen van een persoonlijk en betekenisvol afscheid.

Meer informatie kunt u vinden op de volgende pagina’s:

Neem gerust contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen zorgen we voor een liefdevol afscheid dat recht doet aan het leven dat is geleefd van de overledene.


error: Content is protected !!