Image
Over mij | Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding | Alphen a/d Rijn
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
40639
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40639,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Sarah Jongejan. Ik ben, naast moeder van twee volwassen kinderen, gediplomeerd verpleegkundige. Na 30 jaar zorg te hebben verleend, heb ik mijn hart gevolgd. Uitvaartbegeleidster wilde ik worden en zo is het gegaan. Na bijna twaalf jaar voor een Alphense uitvaartonderneming te hebben gewerkt, was het moment daar om voor mijzelf te beginnen en mijn eigen koers te varen.
Oosterbegraafplaats Alphen aan den Rijn
Ik ben niet alleen een mensen-mens. Ik heb een heerlijke tuin waar ik graag met mijn handen in de aarde wroet en struin uren met mijn hond ‘Bojo’ door de natuur. Rust en ruimte om mij heen is voor mij ontzettend belangrijk in mijn vrije tijd. De Waddeneilanden Texel en Terschelling zijn dan ook bij uitstek mijn favoriete vakantiebestemmingen in Nederland. Ik kan enorm genieten van hoe veelzijdig deze stukjes Nederland zijn.

Partners

Ik heb verschillende (dienstverlenende) partijen om mij heen waar ik een persoonlijke binding met ieder heb. Ze staan klaar om te helpen waar en wanneer nodig.
error: Content is protected !!