Image
Uitvaart Noorden - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43942
page-template-default,page,page-id-43942,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Mijn dienstverlening

Uitvaart Noorden

Voor een persoonlijke uitvaart in Noorden, kunt u terecht bij Sarah Jongejan uitvaartbegeleiding. Het is vaak een moeilijke en hectische tijd waarin er veel geregeld moet worden in een korte periode.

Uitvaart Noorden – Persoonlijk en Respectvol

Een persoonlijke uitvaart die recht doet aan het leven van uw dierbare, daar staat Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding voor. Ze luistert naar uw behoeften en verhalen van u, zodat de wensen van u, de nabestaanden en de overledene vervuld worden. Met elkaar vullen we de afscheidsplechtigheid die de essentie van uw dierbare weerspiegelt. Sarah staat klaar om met aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met eigen invulling door u de uitvaart in Noorden te begeleiden.

Diensten Uitvaart Noorden

Of u nu kiest voor een intieme familiebijeenkomst, een traditionele begrafenis of een eigentijdse crematie, Sarah zorgt samen met u voor elk detail om een gedenkwaardige en betekenisvolle uitvaart in Noorden te verzorgen.

Uitvaart Noorden - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding


Waarom Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding?

  • Empathie en Zorg: Sarah Jongejan biedt een luisterend oor en is er om u te ondersteunen gedurende het hele proces.
  • Deskundigheid: Met jarenlange ervaring in het begeleiden van uitvaarten, heeft zij de kennis en expertise om elk aspect van de dienst te regelen.
  • Flexibiliteit: Ze past zich aan de behoeften die u, uw nabestaanden hebben en welke de overledene had. Ze probeert de uitvaart te realiseren die bij de overledene past, hoe uniek deze ook mag zijn.
  • Lokaal: Sarah woont in Zevenhoven waardoor Noorden voor haar bekend terrein is.

Als u op zoek bent naar een uitvaartbegeleider die begrip, professionaliteit en persoonlijke aandacht biedt, dan is Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding er voor u. Samen zorgen we ervoor dat uw overleden dierbare een afscheid krijgt dat recht doet aan zijn of haar leven en nalatenschap.

Wilt u meer informatie of wilt u eens kennismaken met Sarah? Neem vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken.error: Content is protected !!