Image
Uitvaart Alphen aan den Rijn Sarah Jongejan
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
42911
page-template-default,page,page-id-42911,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Uitvaart Alphen aan den Rijn

Uitvaart Alphen aan den Rijn en omstreken

Het overlijden van iemand komt vaak onverwacht. Soms ben je er op voorbereid. Sarah Jongejan werkt al jaren in de uitvaart Alphen aan den Rijn en omstreken en weet als geen ander hoe verschillend families en/of vrienden kunnen reageren op iemands overlijden.

Zowel bij een onverwacht overlijden als bij een verwacht overlijden komt er veel op je af, op het emotionele vlak, maar vaak ook op het praktische vlak. Sarah Jongejan Uitvaart Alphen aan den Rijn en omstreken is er om u hierbij te ondersteunen en hulp te bieden. Sarah Jongejan helpt en denkt mee bij invulling van het afscheid.

 

Mogelijkheden uitvaart Alphen aan den Rijn

Er moet veel geregeld worden als er een dierbare is overleden. Dit gebeurt vaak in een emotionele en heftige periode. De plaats van opbaring, thuis of in een uitvaartcentrum, een begrafenis of crematie, wel of geen afscheidsplechtigheid, in de kerk of aula? Het zijn allemaal mogelijkheden om het afscheid zo passend mogelijk te maken van uw dierbare.

Wat zijn de mogelijkheden? Sarah Jongejan Uitvaart Alphen aan den Rijn en omstreken helpt graag bij het regelen van een mooi afscheid. We geven advies, als u dit wilt, en zijn er voor u in een moeilijke periode: voor, tijdens en na de uitvaart.

Bij Sarah Jongejan Uitvaart Alphen aan den Rijn en omstreken zijn er veel mogelijkheden wat betreft het  afscheid nemen van uw dierbare. De wensen van de overledene en die van u staan altijd centraal. We denken met u mee en dragen, als u dit wilt, ideeën aan voor een uitvaart, die passen bij de overledene en de nabestaanden. Het zit hem vaak in de kleine dingen, bijvoorbeeld: een persoonlijke kaart, bloemen met een persoonlijk accent, een muziekstuk met bepaalde herinneringen.

 

Zoals de overledene was

Sarah Jongejan heeft oog voor details. Ik luister naar nabestaanden als zij mij herinneringen vertellen over de overledene. Hierdoor kunnen bij Sarah Jongejan persoonlijke elementen toegevoegd worden aan het afscheid, zoals het afscheid nemen in de kantine van de regionale voetbalclub waar hij of zij speelde, een samenzijn in de favoriete kroeg, een afscheid op een natuurbegraafplaats of juist in de kerk die zoveel voor hem of haar betekende. Het kan ook gaan om andere bijzonderheden, zoals een bepaalde bloem neerleggen bij het graf die hij of zij zo mooi vond. Nog een ander voorbeeld is het proosten op het leven tijdens het samenzijn met een drankje dat de overledene zo lekker vond. Met deze aandacht voor de nabestaanden, het echt de tijd nemen om details te bespreken en het hart op de goede plek, wordt het een passend en waardig afscheid bij Sarah Jongejan Uitvaart Alphen aan den Rijn.

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek, neem dan gerust contact op!

 

Uitvaart Alphen aan den Rijn
error: Content is protected !!