Image
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding | Alphen a/d Rijn en omstreken
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
42830
post-template-default,single,single-post,postid-42830,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kaarsjes uitblazen

Kaarsjes uitblazen

Vamorgen werd ik wakker,
met een traan en met een lach.
Mij realiserend ‘dit is mijn geboortedag’
Een lach, vandaag is het feest
In het zonnetje gezet,
door mijn kinderen het meest
Een traan om hen die ik liefheb,
maar hier niet meer zijn
Een dag vol vreugde,
maar ook met wat pijn.

Sarah Jongejan
info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!