Image
Wandelcoach bij Rouw en Verlies - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
44587
page-template-default,page,page-id-44587,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Wandelcoach bij Rouw en Verlies

Wie ben ik?

Helga van der Voorn, geboren in 1964. Tot in 2013  leidde ik een onbezorgd en fijn leven met mijn man Mart en onze drie mooie kinderen. Het noodlot sloeg toe; mijn man werd ziek en overleed een jaar later. Mijn wereld en die van mijn kinderen stond volledig op z’n kop. Geen idee wat ik anders kon doen dan op de overlevingsmodus gaan. Die bestond voornamelijk uit ‘ sterk zijn en doorgaan’. Een eenzaam proces, waar de support van mijn omgeving vooral bestond uit opmerkingen over hoe sterk ik was. Ze moesten eens weten….

In die tijd ging ik naarstig maar tevergeefs op zoek naar laagdrempelige, professionele begeleiding van iemand die begreep waar ik doorheen ging. 
Inmiddels ben ik 10 jaar, heel wat opleidingen en cursussen verder en heb ik het verlies van mijn man verweven in mijn leven. In die jaren is bij mij een diepgeworteld verlangen ontstaan om mensen bij hun rouwproces  te begeleiden. De ervaringsdeskundige coach te zijn die ik zelf niet kon vinden. 

De begeleiding is wandelend in de natuur. Door buiten te zijn, ervaar je rust in je lijf en hoofd, het praat makkelijker als je buiten bent en naast elkaar loopt. Al pratend en wandelend over de paden, tussen de bloemen, bomen en langs het water, verwerk je je emoties tot ervaringen. 
Het rouwproces kent geen handleiding en iedereen loopt hierin zijn eigen pad. Het doel is om jou te ondersteunen bij het oppakken van jouw leven na het verlies. 

Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op mijn website:  https://www.wandelcoachinghelga.nl/rouw-en-verlies

error: Content is protected !!