Image
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding | Alphen a/d Rijn en omstreken
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43002
post-template-default,single,single-post,postid-43002,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Nieuwjaar

Nieuwjaar

2020 is bijna ten einde. Wat was het een bewogen en voor velen een verdrietig jaar. Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar degenen die iemand hebben verloren, naar ondernemers die met hun handen in het haar zitten, naar zorgmedewerkers en hulpverleners die dag en nacht paraat staan voor hun medemens. Ik wens u allen een hoopvol 2021. Laten we die hoop nooit verliezen. Zonder hoop is er geen toekomst.

Sarah Jongejan
info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!