Image
Achter de schermen Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43114
post-template-default,single,single-post,postid-43114,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Achter de schermen: Nadine

Achter de schermen: Nadine

Wellicht dat een aantal van jullie mij al kent, maar voor de mensen die nog niet weten wie ik ben: mijn naam is Nadine en ik werk in mijn vrije tijd achter de schermen voor mijn moeders bedrijf Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Ik beheer de content van haar website en sociale media. Ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend in Alphen aan den Rijn.


Uit liefde

Dat ik het leuk en interessant vind om achter de schermen te werken voor Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding, zoals de website onderhouden, teksten schrijven, blogs uitwerken en sociale mediaberichten plaatsen, komt niet helemaal uit de lucht vallen. Anderhalf jaar geleden heb ik de opleiding Communicatie & Multimedia Design afgerond aan Hogeschool Utrecht. Voordat ik aan deze opleiding begon, was schrijven echt al mijn ding. Dat ik hier steeds gespecialiseerder en beter in werd, in combinatie met designkennis, bood dit de kans om mijzelf te ontwikkelen. Het werken aan haar content doe ik uit liefde. Elke dag leer ik iets bij.


Balans

Doordeweeks werk ik fulltime als binnendienstmedewerker bij Fides makelaars in Leiden. Het werk wat mijn moeder doet, vind ik prachtig. Ik zou het alleen (nog) niet kunnen. Vaak wordt er ook aan ons gevraagd of het een moeder/dochter bedrijf is. Nee dat is het niet, mijn moeder werkt als zelfstandige en dat blijft ook zo. Ik help haar waar ik kan.

De balans tussen fulltime werken bij de makelaardij en in priv├ętijd werken aan mijn moeders uitvaartbedrijf is soms best even pittig. Maar als je een doel voor ogen hebt, dan werk je daaraan, samen! Dit geldt zowel voor de makelaardij als voor de uitvaartbranche.


Betrokken bij elke uitvaart Alphen aan den Rijn en omgeving

Zowel mijn moeder als ik zijn beide betrokken personen. We willen dat alles goed verloopt en dat mensen zich veilig en betrouwbaar voelen bij ons. Dat begint al bij het eerste moment dat men in aanraking komt met Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding, dit kan telefonisch zijn of een bezoek aan de website of op sociale media. Het is belangrijk dat wat ik doe, dat dat past bij haar. Dat voelen we feilloos aan. We bespreken dit ook bijna dagelijks met elkaar. Het is soms best eng hoeveel we op elkaar lijken, zowel qua uiterlijk als innerlijk. En het is zelden stil tussen ons en als dat wel zo is, dan is dat een goede stilte.


Natuurliefhebbers

We houden ook allebei van de natuur. Zo stappen we vaak in de auto met de hond achterin en wandelen we meer dan een uur, met tussendoor een stop bij een terrasje, wat we nu allebei wel missen door COVID-19.

Het gezicht achter content Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding

Daarnaast vind ik het heerlijk om bij haar op bezoek te komen. Soms slaap ik zelfs een nachtje (of 2) bij haar. Het voelt dan ook ├ęcht als een weekendje weg. De rust en de ruimte die ze in Park Zomerlust heeft, geeft mij een vrij en ontspannen gevoel.

Trots

Het is een zoektocht geweest wat ik wilde en hoe ik dat vorm ging geven. Sinds kort heb ik dat gedaan. Ik ben trots op wat mijn moeder heeft neergezet en dat ze mij om hulp vraagt wanneer dat nodig is. Dat doe ik ook bij haar.   

Nadine Stegerhoek
nadine@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!