Image
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding | Uitvaartboot Alphen aan den Rijn
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43264
post-template-default,single,single-post,postid-43264,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vaarwel

Vaarwel

Als klein meisje begon het. Ook wel het zeilmeisje genoemd. Daar ging ik, het zeiltje omhoog en continue wisselen van bakboord naar stuurboord.

Jaren later zie ik aan de boulevard van mijn vakantiebestemming een groot zeilschip. Met gezonde spanning stapten mijn dochter en ik er samen op af. De volgende dag werden we verwelkomd aan boord. We liggen op het dek met de wind in de zeilen en genietend van de zeelucht en de spetters van het water in onze gezichten. Varen, het zit in mijn bloed. Dit wilde ik doorvoeren in mijn werk bij Kramer Uitvaartzorg.


Altijd heb ik al een uitvaartboot willen aanbieden aan nabestaanden. Meneer Kramer zag dat niet zitten. Een laatste vaart door de Rijn, de Gouwe of de Nieuwkoopse Plassen of uw naaste uitstrooien over het deinende water met de mensen die hij/zij lief had.

Met een proost op het leven kwam mijn dochter laatst met een idee. ‘Zij wist wel iemand’.
Via haar stonden we de volgende dag op een boot en wat voor een.


De eigenaar vertelde aan ons dat de boot maximaal 12 buiten zitplaatsen heeft en een ruime cabine met extra zitruimte waar de verwarming aan kan. Daarnaast is de boot voorzien van een overkapping. Indien gewenst kan er koffie, thee en wat fris geschonken worden met eventueel wat lekkers erbij.


Mijn dochter en ik keken elkaar aan en we wisten het meteen: dit is de boot voor Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart, een vaarwel omringd door familie/vrienden.

Binnenkort krijgt u meer informatie over deze dienst, de tarieven en de (extra) mogelijkheden. U kunt mij ook altijd bereiken via 06-22675426

Sarah Jongejan
info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!