Image
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding | Alphen a/d Rijn en omstreken
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43323
post-template-default,single,single-post,postid-43323,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Vrienden van Sunset Beachbar

Vrienden van Sunset Beachbar

Gisteren waren mijn dochter en ik uitgenodigd door Sunset Beachbar Alphen aan den Rijn, gelegen aan de Zegerplas. Deze uitnodiging was speciaal voor de ‘Vrienden van Sunset’. Deze ‘vrienden’ hebben een speciaal bordje laten ontwerpen door Letters van Els om Sunset te sponsoren. Zo ook ik. Sinds vorig jaar mei is mijn bordje te zien aan het looppad van deze horecagelegenheid. Met een prachtige tent, vuurkorven en een speech van de eigenaren Thijs Bezemer en Joyce den Horder werden we welkom geheten. Mijn bordje zal te zien blijven zolang Sunset Beachbar blijft bestaan.

Sarah Jongejan
info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!