Image
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding | Kerstconcert 2023
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
44499
post-template-default,single,single-post,postid-44499,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Kerstconcert 2023

Kerstconcert 2023

Op zondag 17 december 2023 vond ons Kerstconcert plaats. Wat was het een muzikale, gezellige, maar ook emotionele middag. En middag waar samenzijn voorop stond.


De prachtige Oudshoornse Kerk was gehuld in kerstferen. Het Vocaal ensemble Korenbloem en de spetterende, maar ook soms emotionele, Delft Blue Big Band traden op. Van White Christmas van Bing Crosby tot Angels van Robbie Williams.

Tijdens het Kerstconcert vonden wij het ook belangrijk om stil te staan bij waar Kerstmis om draait. Een moment van bezinning. Met mooie woorden werden drie kaarsen voor hoop, kracht en licht aangestoken. Voor degenen die niet meer bij ons zijn, maar voor altijd in ons hart wonen, brandde een speciale kaars. Hierna was het tijd om mee te klappen en mee te zingen met de band.

Een laatste toegift werd gegeven om vervolgens naar de ontvangstzaal te gaan waar voor ieder voldoende hapjes en drankjes klaar stonden. Van warme, versgebakken oliebollen tot aan luxe bittergarnituur en van Glühwein tot aan frisdrank. Op de achtergrond speelde de saxofonist en de pianist van de band.  


De heerlijke hapjes en drankjes werden verzorgd door de vele sponsors en ‘Stichting Vrienden van Dichtbij’. Zonder hun, en met name zonder u, was deze geweldige middag nooit geworden zoals deze was.

Heel veel dank dat u er was! Wij wensen u een Kerstmis vol van warmte, licht en een hoopvol 2024.

Sarah Jongejan
info@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!