Image
Koop een stoel voor het Goede Doel
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
44528
post-template-default,single,single-post,postid-44528,single-format-standard,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Koop een stoel voor het Goede Doel

Koop een stoel voor het Goede Doel

Gisteravond, op dinsdag 13 februari, werden we warm verwelkomd in restaurant ’t Leeuwtje in Noorden. Het draaiorgel speelde buiten, het restaurant zat vol en de sfeer zat er al goed in toen wij binnenkwamen. De actie “Koop een stoel voor het Goede Doel” van Stichting Vrienden van Dichtbij kon van start gaan.

Het was een fantastische avond met live muziek, heerlijke en diverse gerechten en ontzettende leuke en gastvrije services. Natuurlijk stond het doel vanavond centraal: geld inzamelen voor verder onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). Silvie, die zelf aan MS lijdt, was hierbij aanwezig. Op 20 mei 2024 beklimmen haar familie en vrienden de Mont Ventoux. Samen gaan ze deze uitdaging aan om geld in te zamelen, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden en er uiteindelijk een geneesmiddel komt.

Op deze avond vond er een veiling plaats en konden we lootjes kopen. Met de veiling was er onder andere een hotelovernachting in Limburg, een dinerbon bij Proto met wijnarrangement en een bed en breakfast bij Stadsherberg Alphen te winnen. Na de veiling was het tijd voor de volgende gangen. Een soepje, mini hamburgertje, stukje zalm, kipsateetje, er kwam van alles voorbij. Tijdens deze gangen, kwamen muzikanten zingen bij onze tafel.Hierna was het tijd om lootjes te kopen. We gingen zowel om de pot te spekken voor het goede als voor het winnen van een prijs. En wij waren niet de enige die hoopten op een nachtje weg, een fiets, een dinerbon, een gratis uurtje padellen of een andere leuke prijs. En ja hoor, bij het horen van ons nummertje juichten we. Een motorrijles bij Rijschool Rijnland. Stoer als Sarah het ook echt gaat doen natuurlijk!

Het einde naderde en het was tijd om bekend te maken hoeveel geld we met elkaar hadden ingezameld voor het onderzoek naar MS. De voorzitter van Vrienden van Dichtbij, Ton den Hartog, reikte de cheque uit. Met “Koop een stoel voor het Goede Doel” is maar liefst €2500,- opgehaald. Een prachtig bedrag vinden wij. Daarop werd er nog eens €1000,- extra geschonken door de stichting. Hoe mooi is dat! Nog ons dessert als toe en tijd om met een volle buik en een voldaan gevoel richting huis te gaan.


Mocht u ook een steentje willen bijdragen en doneren, dat kan via:
https://klimmentegenms.moves.ms/teams/s-m-tegen-ms


Nadine Stegerhoek
nadine@sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl


error: Content is protected !!