Image
Budget uitvaarten - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43368
page-template-default,page,page-id-43368,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Budget uitvaarten

Passend afscheid

Budget uitvaarten bestaan niet bij Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Elk afscheid is anders en ieder heeft zo zijn eigen ideeën over een uitvaart. De een heeft de wensen voor een koets met paarden vooroplopend, de ander wilt graag een eenvoudige uitvaart met een klein gezelschap.

Sarah komt na het overlijden bij iemand thuis en ze bespreekt van A tot Z hoe de overledene de uitvaart had gewild en hoe de nabestaanden dit zien en hun eigen invulling kunnen geven. Met het bespreken van de uitvaart komt ook het kostenplaatje ter sprake. Het kan zomaar zijn dat iemand voor heel weinig is verzekerd of zelfs helemaal niet. Het tegenovergestelde komt ook voor: geld speelt geen rol. Of er nu veel of weinig budget beschikbaar is, Sarah zorgt altijd voor een passend afscheid waar persoonlijkheid en ruimte voor eigen inbreng door nabestaanden voorop staan. Zo kan een kleinschalige uitvaart veel intiemer en persoonlijker aanvoelen als wanneer er duizend man naar het afscheid komen.

Budget uitvaarten Alphen aan den Rijn


Geen budget uitvaarten

Het kan ook voorkomen dat er geen budget beschikbaar is voor het afscheid. Dan wordt het een gemeentelijke uitvaart. De gemeente regelt deze budget uitvaarten als niemand het afscheid wil/kan regelen en/of betalen. Hierbij is er sprake van ‘De Wet van Lijkbezorging’.  Gelukkig maakt Sarah Jongejan dit zelden mee. Op de momenten dat ze het heeft meegemaakt, zorgt ze toch voor een klein, persoonlijk woordje voor de overledene. Met of zonder nabestaanden. Toch komt een gemeentelijke uitvaart sober over. Zorg er daarom voor dat je goed bent verzekerd!

Verzekering budget uitvaarten

Wat veel mensen niet weten is dat wanneer je verzekerd bent bij Monuta, Dela of Yarden, deze onderneming je uitvaart regelt. Hierbij heb je geen vrije keuze van een uitvaartondernemer. Altijd raadt Sarah Jongejan Ardanta aan; een onafhankelijke uitvaartverzekering. Wanneer een nieuwe uitvaartpolis hier wordt afgesloten, zijn kinderen tot 18 jaar automatisch meeverzekerd. De verzekering kan online worden afgesloten. Voor vragen is de verzekering telefonisch en per mail bereikbaar.

Sarah werkt dus niet met budget uitvaarten pakketten. Ze vertelt globaal van tevoren wat een uitvaart gemiddeld kost, rekening houdend met de wensen die besproken zijn. Samen met de nabestaanden neemt ze verschillende impressies door. Zo heeft ze altijd een boek mee van Van Wijk Uitvaarkisten en met rouwvervoer, welke door Van Straver Mobility wordt verzorgd. Daarnaast toont ze een impressie met verschillende rouwkaarten en enveloppen. Nabestaanden kunnen in alle rust alles doornemen met elkaar. Dit hoeft allesbehalve in een dag besloten te worden.

Mocht u vragen hebben over de bovengenoemde informatie of wilt u afscheidswensen bespreken met Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact op.


error: Content is protected !!