Image
Crematorium Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43310
page-template-default,page,page-id-43310,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Crematorium Alphen aan den Rijn

Crematorium Alphen aan den Rijn is gevestigd op de Oosterbegraafplaats aan de Aarkade 22.
Ze hebben ruimtes voor intieme bijeenkomsten. U kunt afscheid nemen in huiselijke kring, maar u kunt ook kiezen voor de grotere uitvaarten met veel belangstellenden. Ze hebben in de aula ruimte voor 250 mensen. Daarnaast biedt het crematorium een koffiekamer, rouwkamers voor rouwbezoek, een verzorgingsruimte, een crematieoven en een as afgiftekamer. De gastheren en gastvrouwen behoren tot PC Uitvaarten.

Crematroium Alphen aan den Rijn, Oosterbegraafplaats.

Gastheren en gastdames crematorium Alphen aan den Rijn

Jeroen van Ophoven is sinds kort manager van het crematorium Alphen aan den Rijn. Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding heeft zowel goede contacten met hem als met de gastheren en dames. Sarah verzorgt het graf van haar ouders. Wanneer ze hier is, stopt ze even aan de achterzijde van het pand als de dames en heren pauze hebben. Even een praatje maken om te horen hoe het met ze gaat, vaak juist op persoonlijk vlak. Dat waarderen ze. Want werken bij crematorium Alphen aan den Rijn is hard werken. Het kan ontzettend druk zijn. Niet alleen vraagt Sarah Jongejan naar hun, ze tonen ook interesse in haar en in haar bedrijf.

Jeroen van Ophoven

Laatst heeft Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding een gesprek gehad met Jeroen van Opphoven om met hem kennis te maken en over hoe de (online) communicatie en de samenwerking beter wordt tussen het crematorium Alphen aan den Rijn en uitvaartbegeleiders. Zijn visie op PC Uitvaarten van het crematorium Alphen aan den Rijn werd ook besproken. Volgens Sarah Jongejan is het een goede manager met duidelijke uitgangspunten. Hij vertelde dat hij open staat voor vragen, feedback en vernieuwing. Dit moet in de praktijk blijken, maar de werknemers van PC Uitvaarten zijn zeer over hem te spreken.

Luisteren naar elkaar

We werken samen en we luisteren naar elkaar, werk gerelateerd maar ook op persoonlijk vlak. Dat is ontzettend belangrijk. Niet alleen bij het werk wat Sarah Jongejan doet, maar over het algemeen. Hierdoor maakt het werk prettiger en kom je wellicht verder dan wanneer je elkaar als concurrenten of misschien zelfs als vijanden ziet.

Om meer informatie te krijgen over het crematorium of de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op met Sarah Jongejan.

error: Content is protected !!