Image
PC Uitvaarten Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43343
page-template-default,page,page-id-43343,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

PC Uitvaarten Alphen aan den Rijn – Sarah Jongejan


Het crematorium in Alphen aan den Rijn is verbonden met PC Uitvaarten Alphen aan den Rijn. Wanneer de wens was van de overledene om gecremeerd te worden in deze regio, bespreekt Sarah Jongejan de mogelijkheden met de nabestaanden. Zo stelt ze de familie in kennis dat het crematorium aan de Oosterbegraafplaats een mogelijkheid is voor de afscheidsplechtigheid.

PC Uitvaarten Alphen aan den Rijn


Bespreken afscheidswensen

De datum en de tijdsduur van de crematieplechtigheid met PC Uitvaarten worden besproken en Sarah Jongejan geeft ook aan of de koffiekamer gereserveerd moet worden, hoeveel familie, vrienden en/of kennissen naar het afscheid komen en of het crematorium de hapjes en drankjes moet verzorgen. Van tevoren controleert Sarah Jongejan of alles klopt met wat ze met de familie heeft besproken en checkt ze het geluid in de aula, zodat alles volgens planning verloopt.


Tijdsduur crematieplechtigheid

De tijdsduur van een crematieplechtigheid verschilt per uitvaart, maar gemiddeld duurt de herdenkingsdienst in de aula tussen een halfuur en een uur. Na de dienst wordt de dierbare, eventueel in besloten kring, naar de crematieoven gebracht waar ruimte is voor een laatste groet, een laatste eerbetoon of zelfs een laatste kus. Nabestaanden kunnen vervolgens napraten met een kopje koffie, thee of wat frisdrank in de koffiekamer.

Kostenoverzicht

Sarah bespreekt de dienst uitvoerig met nabestaanden en neemt alles van tevoren door, inclusief het kostenplaatje. Wanneer het afscheid uitloopt of nabestaanden maken langer gebruik van de koffiekamer, komen er extra kosten in rekening. Ook dit is van tevoren besproken met de nabestaanden. Het kostenplaatje is voor veel families niet geheel onbelangrijk. Na de eerste besprekingen maakt Sarah een kostenoverzicht met daarin de afscheidswensen. Wanneer hier onduidelijkheid over is of er zijn vragen, dan kan de familie te allen tijde met Sarah Jongejan contact opnemen.

Flexibiliteit PC Uitvaarten Alphen aan den Rijn

Scherp zijn in dit vakgebied is ontzettend belangrijk en soms moet Sarah Jongejan ook improviseren. Zo kan de afscheidsplechtigheid uitlopen, wilt er toch een kennis of familielid wat zeggen, terwijl dit niet van tevoren is besproken, komen er meer mensen naar de dienst dan verwacht. Ook PC Uitvaarten zal dan flexibel moeten zijn hierin.


Sarah heeft goede contacten met de medewerkers van PC Uitvaarten Alphen aan den Rijn. Ze maakt regelmatig een praatje met ‘de meiden’ en ook met de nieuwe manager kan ze goed overweg. Wanneer iets beter kan in de dienstverlening vanuit het crematorium, zal ze niet schromen om dit te bespreken. Doordat ze jarenlang hier komt, kan ze bouwen op de mensen met wie ze werkt.error: Content is protected !!