Image
Rouwcentrum Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43026
page-template-default,page,page-id-43026,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Rouwcentrum Alphen aan den Rijn

Sarah Jongejan Rouwcentrum Alphen aan den Rijn

In Rouwcentrum Alphen aan den Rijn kunt u uw overleden dierbare opgebaard worden. Maar wat veel mensen niet weten is dat er ook mogelijkheden zijn voor thuisopbaring of andere prachtige locaties. Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding (voorheen werkzaam bij Kramer en Kamsteeg uitvaartzorg) luistert, geeft aandacht en tijd en bij haar kunt u uw wensen bespreken. Precies wat u nodig heeft in een vaak heftige en hectische periode.

Thuisopbaring is ook vaak zelfs goedkoper dan gebruik maken van een rouwcentrum. Zo kunt u op elk gewenst moment uw dierbare nog even zien.

Voordelen rouwcentrum Alphen aan den Rijn

Er zijn niet altijd woningen waar het rustig is of waar u voldoende privacy heeft of waar de ruimte niet geschikt is. Verschillende locaties en rouwcentra bieden ruimtes en kamers aan waar de familie van de nabestaande rustig kan zitten, kan praten of een kopje koffie kan drinken. Maar ook waar de overledene de laatste nazorg krijgt van Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. In een rouwcentrum kan alles plaatsvinden op één locatie zoals de verzorgingsruimte, de opbaring, de dienst, de condoleance en de catering. Rouwcentrum Alphen aan den Rijn heeft hier ervaring mee en biedt u wat u nodig heeft. De nabestaanden krijgen een sleutel mee van de zogeheten familiekamer om elk gewenst moment de overledene te zien en om afscheid van hem of haar te nemen. De familiekamers hebben tegenwoordig vaak een huiselijke inrichting. Toch geeft dit niet altijd hèt ’thuisgevoel’.

Mogelijkheden rouwcentrum

De nabestaanden bepalen zelf hoe het rouwbezoek eruit komt te zien. Zo kan het naar eigen wens ingevuld worden. De aankleding deels zelf bepaald worden. Eigen kaarsen kunnen mee worden gebracht of het lied van oma kan afgedraaid worden. Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding helpt u met de keuzes maken en vertelt wat wel en of niet kan. Wel berekent Rouwcentrum Alphen aan den Rijn een prijs voor diensten. Zo moet u betalen voor de tijd die het bezoek heeft geduurd of voor de periode dat u de sleutel heeft gehad.

Oosterbegraaplaats beschikt over Rouwcentrum Alphen aan den Rijn
error: Content is protected !!