Image
Sarah Jongejan
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
42909
page-template-default,page,page-id-42909,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sarah Jongejan

Afscheidswensen wanneer gewenst

Als iemand is overleden, moeten er heel wat keuzes worden gemaakt en zaken worden geregeld. Dat alles moet onverwacht en in vaak heel moeilijke momenten worden geregeld. Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn ontzorgt nabestaanden en helpt ze om de uitvaart vorm te geven naar eigen wens. Sarah Jongejan komt langs wanneer gewenst is. De afscheidswensen kunnen vooraf met u besproken worden, voor als het moment daar is. Misschien denkt u er liever nog niet aan en dat is niet erg, want zodra het moment daar is, zorgt zij voor een afscheid wat bij u past. Dit doet ze door te luisteren naar de verhalen van de nabestaanden. En wat als u die niet heeft? Dan probeert ze toch een innig en zorgzaam afscheid voor u te verzorgen.


Sarah Jongejan luistert

Wanneer Sarah de telefoon opneemt, komt ze de afscheidswensen bespreken. Dit kan bij het thuisadres zijn van de overledene, maar ook het verzorgingstehuis of het hospice zijn plaatsen waar ze komt voor het bespreken van de uitvaart. En nee, dat gebeurt niet in een ochtend of avond. U heeft zelf ook behoefte om over het afscheid na te denken, want u hoeft echt niet direct alles te weten. Er gaat een nachtje overheen en zelfs twee voordat de afscheidsplechtigheid – en alles daaromheen – besproken is met Sarah Jongejan.

Samen met u

Sarah Jongejan informeert de nabestaanden over de uitvaartmogelijkheden. Waar de overledene wordt opgebaard is een van de eerste vragen die Sarah Jongejan aan u stelt. Ze geeft aan dat dit in een uitvaartcentrum gedaan kan worden, maar een opbaring kan ook thuis. Dit is wat veel mensen niet weten. Zo kan een zogeheten thuisopbaring heel vertrouwd voelen voor de nabestaanden en het geeft hen de mogelijkheid om bij de overledene te kunnen zijn wanneer ze maar willen. Ook een andere locatie is mogelijk. Sarah Jongejan zorgt ervoor dat de overledene de laatste verzorging krijgt. Het is mogelijk dat de familie de laatste verzorging zelf uitvoert of dat men dit samen met Sarah doet.

Sarah Jongejan staat voor een passend afscheid

Een afscheid dat past bij de nabestaanden en de overledene, dat is wat Sarah Jongejan belangrijk vindt. Ze stemt alles af met het crematoriumde begraafplaats, eventueel de kerk en de locatie. Ze helpt ook met het opstellen van de rouwadvertentie, de rouwbrieven en het maken van het rouwdrukwerk. Met de nabestaanden werkt ze ook aan de invulling van de uitvaartplechtigheid en de condoleance, evenals de keuze voor een kist, mand of urn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.

Sarah Jongejan
error: Content is protected !!