Image
Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn Sarah Jongejan
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
42909
page-template-default,page,page-id-42909,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn

Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn

Als iemand is overleden, moeten er heel wat keuzes worden gemaakt en zaken worden geregeld. Soms zeggen mensen weleens dat ze in een paar dagen tijd net zoveel moeten organiseren als bij een huwelijk. Dat alles moet onverwacht en in een vaak heel moeilijke momenten worden geregeld. Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn ontzorgt nabestaanden en helpt ze om de uitvaart vorm te geven naar eigen wens. Nadat een familie Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn heeft gekozen, komt Sarah Jongejan langs. Dit kan thuis zijn bij de familie of bijvoorbeeld in een ziekenhuis of verzorgingstehuis als de overledene daar is overleden.

Laatste verzorging

Sarah Jongejan Uitvaartzorg informeert de nabestaanden over de uitvaartmogelijkheden. Een van de eerste keuzes welke de nabestaanden gaat maken is waar de overledene wordt opgebaard. Dat kan in een uitvaartcentrum, maar het kan natuurlijk ook gewoon thuis. Het laatste kan heel vertrouwd voelen voor de nabestaanden en het geeft hen de mogelijkheid om bij de overledene te kunnen zijn wanneer ze maar willen. Ook een andere locatie is mogelijk. Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn zorgt ervoor dat de overledene de laatste verzorging krijgt. Het is mogelijk dat de familie de laatste verzorging zelf uitvoert of dat men dit samen met Sarah doet.

Samen met de nabestaanden

Sarah Jongejan probeert de nabestaanden te inspireren om toe te werken naar een afscheid dat past bij de nabestaanden en de overledene. Sarah Jongejan stemt alles af met het crematoriumde begraafplaats, eventueel de kerk en de locatie. Ze helpt ook met het opstellen van de rouwadvertentie, de rouwbrieven en het maken van het rouwdrukwerk. Met de nabestaanden werkt ze ook aan de invulling van de uitvaartplechtigheid en de condoleance, evenals de keuze voor een kist, mand of urn.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.

Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn
error: Content is protected !!