Image
Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
42909
page-template-default,page,page-id-42909,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn

Eerste kennismaking met Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn en omstreken

Als iemand is overleden moeten er heel wat keuzes worden gemaakt en zaken worden geregeld. Soms zeggen mensen wel eens dat ze in een paar dagen tijd net zoveel moeten organiseren als bij een huwelijk. Dat alles moet vaak ook nog onverwacht en in emotioneel heel moeilijke momenten worden geregeld. Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn ontzorgt nabestaanden en helpt de nabestaanden om de uitvaart vorm te geven naar eigen wens en smaak. Nadat een familie Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn heeft gekozen, komen wij bij de nabestaanden op bezoek. Dit kan thuis zijn bij de familie of bijvoorbeeld in een ziekenhuis of verzorgingstehuis als de overledene daar is gestorven.

Keuzes maken door nabestaanden met Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn


Sarah Jongejan Uitvaartzorg zal met de nabestaanden praten over de keuzes die gemaakt moeten worden. Een van de eerste keuzes is waar de overledene wordt opgebaard. Dat kan in een uitvaartcentrum, maar het kan natuurlijk ook gewoon thuis. Dat laatste kan heel vertrouwd voelen voor de nabestaanden en het geeft ze de mogelijkheid om bij de overledene te kunnen zijn wanneer ze maar willen. Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn zorgt ervoor dat de overledene de laatste verzorging krijgt. Het is overigens ook mogelijk dat de familie deze laatste verzorging zelf uitvoert of dat men dit samen met mij doet.

Samen met de nabestaanden


Sarah Jongejan Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn en omstreken zal de nabestaanden waar mogelijk proberen te inspireren om toe te werken naar een afscheid dat helemaal past bij de nabestaanden en de overledene. Sarah Jongejan regelt ook dat alles goed wordt afgesproken met het crematoriumde begraafplaats, eventueel de kerk en de locatie waar de condoleance wordt gehouden. Wij kunnen ook helpen met het opstellen van de rouwadvertentie, de rouwbrieven en het maken van het rouwdrukwerk. Met de familie werken we ook aan de invulling van de uitvaartplechtigheid en de condoleance. Daarnaast zorgen we voor de aangifte van overlijden. Het is overigens natuurlijk ook mogelijk om zelf aangifte van overlijden te doen. Sommige mensen vinden dat juist belangrijk voor hun rouwproces. Samen met ons kiest de familie een uitvaartkist of opbaarplank uit. Wij adviseren de familie om, bij het maken van de keuzes, rekening te houden met het budget. Hierdoor worden de nabestaanden later minder onaangenaam verrast door een wel heel erg hoog uitgevallen rekening.

Neem vooral contact op voor de verschillende mogelijkheden!

Uitvaartzorg Alphen aan den Rijn
error: Content is protected !!