Image
Laatste verzorging Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43110
page-template-default,page,page-id-43110,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,no_animation_on_touch,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Laatste verzorging Alphen aan den Rijn

Laatste verzorging

De laatste verzorging wordt door Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding in Alphen aan den Rijn gedaan. Vroeger werd het afleggen genoemd. Deze benaming vindt Sarah Jongejan niet passen en ze heeft er zelfs een hekel aan. De laatste zorg, zo is het ook. Hoe mooi is het om de laatste verzorging te doen voor en met nabestaanden binnen Alphen aan den Rijn en omgeving?

Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding verzorgt vaak samen met nabestaanden. “Mama mooi maken, zoals ze was”. Deze laatste verzorging gaat altijd gepaard met liefde, aandacht en respect. Hoe mooi is het om tijdens de laatste verzorging de verhalen te horen van en over de overledene? Zo leert Sarah de familie en de overleden persoon toch (een beetje) kennen.

Wassen, insmeren met bodylotion, het favoriete geurtje opdoen, de nagels lakken en de jurk van mama aantrekken. Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding in Alphen aan den Rijn is bij elke stap aanwezig tijdens de laatste verzorging. Vragen die nabestaanden hebben, worden beantwoord door Sarah Jongejan, maar ze neemt ook vaak onzekerheden weg wanneer deze er zijn door haar expertise en persoonlijke benadering.

Als de overledene de laatste verzorging heeft gehad door Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding met eventueel nabestaanden, verzorgt Sarah het sluiten van de mond en de ogen. Hier zijn de nabestaanden niet bij aanwezig, omdat het naar is om te zien.

Vaak wordt de mond met een hechting dichtgemaakt tijdens de laatste verzorging in Alphen aan den Rijn. Dit overlegt Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding altijd met de nabestaanden. Vaak is een handdoek niet afdoende. Op de ogen wordt een klein stukje toiletpapier gelegd en daaroverheen wordt voorzichtig het ooglid op geschoven. Zo blijven de ogen gesloten.

Na de laatste verzorging in Alphen aan den Rijn

Na de laatste verzorging wordt de overledene gekoeld. Dit kan op een bedkoeling of, als de overledene in een kist ligt, op een kistkoeling. Dit noemen we opbaring. De opbaring kan uiteraard in het huis van de overledene zijn. Ook voor de opbaring in Alphen aan den Rijn is Sarah Jongejan er voor u.

Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding weet als geen ander hoe belangrijk de laatste verzorging is. Deze is soms zelfs van onschatbare waarde. Geduld, ervaring en deskundigheid zijn de vaardigheden die Sarah Jongejan in bezit heeft om de laatste verzorging correct uit te voeren. Meer weten over hoe zij te werk gaat, neem vrijblijvend contact op met Sarah.

Laatste verzorging Alphen aan den Rijn
error: Content is protected !!