Image
Opbaring Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43153
page-template-default,page,page-id-43153,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Opbaring Alphen aan den Rijn

Het is belangrijk dat de opbaring bij Sarah Jongejan Uitvaartverzorging in Alphen aan den Rijn gebeurt waar de nabestaanden zich comfortabel bij voelen. Wellicht komt u hier vaker dan gedacht om afscheid te nemen. Opbaren is dan ook een belangrijk moment voor familie, vrienden en andere naasten.


Locaties opbaring Alphen aan den Rijn

Opbaring in Alphen aan den Rijn en omgeving kan op veel verschillende plaatsen zoals; thuis, in een crematroium of in een familiekamer van een uitvaartcentrum. Maar ook een kerk, een vereniging of een clubhuis zijn mogelijkheden waar uw dierbare opgebaard kan worden. Wanneer u dit wilt, vraagt Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding naar de mogelijkheden bij deze locaties.

Vroeger gebeurde het vaak dat mensen kozen voor thuisopbaring, tegenwoordig kiezen de nabestaanden ook weer vaker voor deze mogelijkheid. Familie/kennissen en vrienden kunnen op elk moment afscheid nemen van hun dierbare, zonder dat daar afspraken over gemaakt hoeven te worden met een rouwcentrum in Alphen aan den Rijn. Het geeft daarnaast een mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving afscheid te nemen. Thuisopbaring is bijna altijd mogelijk, neem contact op met Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding als u hier vragen over heeft.


Familiekamers

De meeste rouwcentra in Alphen aan den Rijn en omgeving beschikken over familiekamers. Deze zijn vaak 24 uur open. De nabestaanden krijgen dan een sleutel mee van de kamer waar hun naaste is opgebaard om elk moment afscheid te nemen. Deze kamers zijn zo ingericht dat het op een ‘huiskamer’ lijkt, waardoor het vertrouwelijk aanvoelt. Op https://sarahjongejanuitvaartbegeleiding.nl/laatste-verzorging-alphen-aan-den-rijn vind je meer informatie over opbaring en de laatste verzorging in Alphen aan den Rijn en omgeving.

Wanneer een rouwcentrum geen 24-uurs kamers heeft, spreken de nabestaanden met de medewerkers van het rouwcentrum af wanneer ze langs willen komen, rekening houdend met de openingstijden van het pand.


Eigen invulling geven

Ongeacht de locatie, kunnen de nabestaanden een kaarsje branden, muziek draaien of gewoon naast de overledene zitten tijdens het afscheid nemen. Zo bieden verschillende rouwcentra in Alphen aan den Rijn de mogelijkheid om de ruimte naar eigen smaak, cultuur of geloof in te richten. Niets is gek of vreemd en kan helpen voor het rouwproces. Dit is het laatste moment dat de naasten de overledene nog kunnen zien, aanraken of een laatste groet kunnen brengen. Tijd, rust en ruimte, zoals het hoort.

Opbaring Alphen aan den Rijn met muziek van kleindochter
error: Content is protected !!