Image
Tickets kerstconcert - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
44097
page-template-default,page,page-id-44097,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Tickets kerstconcert

Op zondag 17 december organiseert Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding een uniek kerstconcert in de Oudshoornse Kerk, Oudshoornseweg 90 in Alphen aan den Rijn. Met optredens van de sfeervolle Delft Blue BigBand en het A-meezing Kinderkoor wordt het een middag waar samenzijn voorop staat.

‘Kerstmis draait om liefde, hoop en licht. Steun vinden bij een ander is zo ontzettend belangrijk en vooral in deze tijd van het jaar. Ik wil dit uitdragen met dit kerstconcert.

De Gl├╝hwein en de warme chocolademelk worden na afloop van het concert ingeschonken en ook aan kleine (warme) hapjes ontbreekt het niet aan.

De entree is geheel gratis, maar we willen u wel vragen om onderstaand formulier in te vullen.

Dankzij Vrienden van Dichtbij, haar vrijwilligers en de medewerking van de Oudshoornse Kerk kunt u straks genieten van dit bijzondere evenement.

We verwelkomen u graag op zondag 17 december vanaf 15.30 uur!

error: Content is protected !!