Image
Budget uitvaarten Alphen aan den Rijn - Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
43392
page-template-default,page,page-id-43392,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Budget uitvaarten Alphen aan den Rijn

Budget uitvaarten Alphen aan den Rijn zijn niet van toepassing bij Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. De manier waarop Sarah Jongejan werkt is dat zij een vooraf de wensen bespreekt met de nabestaanden. Wanneer de afscheidswensen in kaart zijn gebracht, geeft zij een inschatting wat de uitvaart gaat kosten.


Op bezoek

Wanneer iemand is overleden, komt eerst de arts langs om het overleden vast te stellen. Vervolgens neemt u telefonisch contact op met Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Ze stelt u gerust ze luistert naar u. Ze komt diezelfde dag naar u toe om de afscheidswensen te bespreken. Wanneer ’s nachts uw dierbare is overleden, komt ze de volgende ochtend langs. Ze neemt uw zorg uit handen zodra zij binnenstapt. Vaak vertellen de nabestaanden ook persoonlijke verhalen aan haar, waardoor ze een idee krijgt over wie de overledene was. Sarah Jongejan werkt niet met pakketten. Ze heeft vaste kosten voor haar dienstverlening. Budget uitvaarten Alphen aan den Rijn werkt misschien efficiĆ«nter voor sommige uitvaartbegeleiders, maar dit maakt het voor haar minder persoonlijk. Voor Sarah Jongejan staat persoonlijkheid bovenaan. In alle rust, tijd en ruimte een uitvaart bespreken zijn haar kernwaarden.

Verschillende budget uitvaarten Alphen aan den Rijn

De gemeente Alphen aan den Rijn neemt de kosten op zich wanneer geen budget beschikbaar is. Wanneer een uitvaartverzekering is afgesloten, zullen de kosten vaak voor een uitvaart geen probleem te zijn. Meer hierover vind je op deze pagina. Soms willen de nabestaanden een koets met paarden, een speciale kist of bijzonder rouwvervoer met volgauto’s. Uiteraard geeft Sarah Jongejan dan aan dat een uitvaart duurder uit valt. Ze maakt altijd een kostenoverzicht, ongeacht het budget.


Geen budget uitvaarten Alphen aan den Rijn


Geen onderscheid

Sarah Jongejan verzorgt elke uitvaart: of u nu wel of niet gelovig bent, weinig of veel budget hebt, een crematie of een begrafenis wilt. In de jaren dat ze uitvaarten begeleidt, komt ze bij verschillende families en nabestaanden op bezoek. Ze is zelf een Alphenaar, woonachtig in Zevenhoven. Ze kent bij wijze van spreken elke hoek en elke straat van Alphen aan den Rijn en de omgeving. In haar vakgebied staat ze niet meer voor verrassingen. Ze heeft ook jaren haar vaste contacten in de uitvaartbranche. Ze weet wat ze aan deze samenwerking heeft. Een goede binding met haar partners is voor Sarah ontzettend belangrijk. Ze kan op hun bouwen.

error: Content is protected !!