Image
Persoonlijke Uitvaartverzorging in Alphen aan den Rijn
Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding. Een uitvaart begeleiden doe ik vanuit mijn hart met oprechte aandacht, tijd, rust, een luisterend oor en met ruimte voor eigen invulling door u.
44567
page-template-default,page,page-id-44567,cabin-core-1.0.2,unselectable,select-theme-ver-3.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_width_290,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Persoonlijke Uitvaartverzorging in Alphen aan den RijnEen zorgzame benadering in een tijd van verlies

Sarah Jongejan Uitvaartbegeleiding weet dat het verlies van een dierbare meestal een emotionele en zware tijd met zich meebrengt. Sarah biedt een persoonlijke uitvaartverzorging in Alphen aan den Rijn, waarbij ze rekening houdt met uw behoeften en die van uw overleden dierbare. Ze staat klaar om u te begeleiden en te ondersteunen.  Of u nu kiest voor een intieme herdenking in een vertrouwde omgeving of een grotere ceremonie met vrienden en familie zoals in de Oudshoornse Kerk, wij zijn er om u te helpen bij het realiseren van wat gewenst is. We luisteren naar de verhalen, herinneringen en speciale wensen.

We nemen de tijd om te begrijpen wat voor u en uw naasten belangrijk is, zodat we elk aspect van de uitvaart kunnen afstemmen op de afscheidswensen.


Stap voor stap

Bij ons gaat het niet alleen om het regelen van een uitvaart, maar ook om het bieden van een gevoel van verbondenheid en steun in deze moeilijke tijd. Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek, waarin we samen kunnen kijken naar hoe we een betekenisvolle en liefdevolle afscheidsceremonie kunnen creëren voor uw dierbare. Wij komen bij u langs om stap voor stap de uitvaart te bespreken. Dit gebeurt (meestal) niet in één dag, maar verspreid over meerdere dagen, tot de dag van de uitvaart.

In de dagen dat we langskomen, leren we u, eventueel uw naasten en de overledene een heel klein beetje kennen door de verhalen die verteld worden. Hierdoor kunnen we, samen met u, de uitvaart zo persoonlijk maken als u zelf wilt.

Persoonlijke Uitvaartverzorging in Alphen aan den RijnRespectvolle begeleiding: onze toewijding aan naasten

We begrijpen dat ieder ander een individueel leven heeft geleid. Daarom behandelen we elke uitvaart met de grootste zorg en aandacht, met respect voor de wensen en tradities van de betrokkenen. Een ondersteunende en begripvolle omgeving creëren, waarin families troost kunnen vinden en herinneringen kunnen koesteren, dat is waar het voorafgaand, tijdens en na de afscheidsplechtigheid om draait.


error: Content is protected !!